RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard: - Den verste perioden i livet mitt

TØFF PERIODE: Steven Gerrard har i løpet av tre måneder sett ligagullet glippe, røket ut av VM allerede i gruppespillet og sagt farvel til Englands landslag etter 114 kamper på 14 år.
TØFF PERIODE: Steven Gerrard har i løpet av tre måneder sett ligagullet glippe, røket ut av VM allerede i gruppespillet og sagt farvel til Englands landslag etter 114 kamper på 14 år. Foto: Matt Dunham (Ap / NTB scanpix)
Steven Gerrard (34) er fortsatt preget av at Liverpool tapte seriegullet på målstreken og Englands elendige VM.

Gerrard så endelig ut til å vinne sitt første seriegull i en alder av 33 denne våren, men tap for Chelsea og uavgjort mot Crystal Palace serverte Manchester City tittelen på et sølvfat.

Mot Chelsea ga Gerrard bort et mål da han skled og falt. I VM hadde han skylden for daværende lagkamerat Luis Suárez' vinnermål da Uruguay slo England.

- De siste tre månedene har nok vært de verste i mitt liv. Jeg har sett det noen ganger (hendelsen mot Chelsea). Når noe sånt hender, må du ta det som en mann. Akseptere at det skjer, for du kan ikke endre på det. Jeg mistet ikke markeringen min, bommet på straffe eller slo en feilpasning. Derfor var det ekstra ille. Alle på planeten sklir på et eller annet tidspunkt, om det så er i en trapp eller på gulvet. For meg skjedde det på banen på det verst tenkelige tidspunkt, sier han ifølge The Telegraph.

Etter Englands mislykkede VM der laget røk ut i gruppespillet, bestemte Gerrard seg for å slutte på landslaget.

- Det har vært noen triste dager siden jeg kunngjorde at jeg gir meg. Jeg har spilt for England siden U15-laget. Det er ikke slik at jeg er lettet for at det er over, siden jeg aldri så på det som en byrde, sier han. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere