RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard: - Jeg tør ikke å tro

KAN VINNE PREMIER LEAGUE: Steven Gerrard og Liverpool tar ligatittelen dersom de vinner sine resterende kamper.
KAN VINNE PREMIER LEAGUE: Steven Gerrard og Liverpool tar ligatittelen dersom de vinner sine resterende kamper. Foto: Phil Noble / (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Steven Gerrard nærmer seg sin første Premier League-tittel.

Det er ikke mange igjen av hans type.

I en fotballverden hvor mange spillere reiser fra klubb til klubb med penger og umiddelbare trofemuligheter som det største målet for øyet, har Steven Gerrard valgt å vie hele sin karriere til Liverpool, mye motgang til tross.

Selv om det har blitt seiere i FA-cupen, ligacupen og Champions League, føler nok 33-åringen på savnet av å kunne løfte Premier League-pokalen over hodet.

Tenker tanken
Han kom så nærme for fem år siden, men måtte til slutt se at det Rafael Benitez-ledede Liverpool havnet på andreplass, fire poeng bak Manchester United.

Etter at de fremste gullrivalene, Chelsea og Manchester City, begge avga poeng lørdag, har Liverpool nå skjebnen i egne hender før ligainnspurten.

Vinner Merseyside-klubben sine resterende kamper, blir de Premier League-mestere for første gang.

NA Live: Liverpool - Tottenham kl. 17.00

- Om jeg tør å tro? Jeg prøver å ikke gjøre det, selv om det tanken på at vi kan vinne tittelen selvfølgelig hopper inn og ut av hodet mitt en gang i blant, sier Steven Gerrard ifølge Daily Mail.

I en sesong der de fleste Liverpool-supportere på forhånd hadde et håp om at klubben kunne være med å kjempe om en tabellplassering som vil gi Champions League neste år, er det nå en reell tro på at Steven Gerrard endelig får sitt ligatrofé.

Tøft mot Tottenham
Kapteinen selv innrømmer at han er spent foran de siste sju kampene.

- Jeg burde egentlig være nervøs, ettersom jeg begynner å gå ut på dato. Heldigvis har vi så mange unge spillere i laget. De bør ikke frykte noe siden de har en fantastisk framtid, fortsetter Gerarrd.

Søndag ettermiddag er det Tottenham som står på motsatt banehalvdel på Anfield.

- Det kommer til å bli en tøff kamp mot Spurs, noe som understrekes av den sterke borteformen de har vist denne sesongen. Likevel er vi en posisjon hvor vi må vinne alle kampene våre. Vi har sju cupfinaler igjen, forteller Steven Gerrard.

P.S: Følg storkampen mellom Liverpool og Tottenham LIVE her fra klokken 17.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere