RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard: - Vi kan vinne VM

(Scanpix/Reuters)
Liverpools kaptein Steven Gerrard er overbevist om at England kan gå helt til topps I Tyskland-VM i 2006.

Etter å ha ristet av seg skadeproblemene som plaget ham i sesongstarten, er Steven Gerrard virkelig i ferd med å finne storformen for Liverpool.

Det lover bra for Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson. Svensken mener Gerrard er en av de viktigste brikkene for England i VM-kvalifiseringen.

Og Gerrard er ikke bare overbevist om at England kvalifiserer seg til VM-sluttspillet. Liverpool-stjernen er overbevist om at England kan heve VM-trofeét i 2006.

- Sjansene er store
For første gang siden 1966.

- Jeg er overbevist om at vi kan vinne VM. Vi har definitivt spillerne som kan gjøre det mulig. Men det er selvsagt en vanskelig turnering å vinne, sier Gerrard i et intervju med Channel Fives «John Barnes Football Night».

Gerrard mener sjansene for at England vinner VM nærmest aldri har vært store enn de blir I 2006.

- Det vil bli veldig tøft, fordi vi møter mange fantastiske lag fra hele verden. Men om hele troppen er friskmeldt, og alle spiller opp mot sitt beste de fire eller fem ukene vi er samlet, tror jeg sjansene er svært store, fastslår en optimistisk Gerrard.

Svak EM-innsats
Han sier videre at Englands innsats i fjorårets EM-sluttspill i Portugal var skuffende. England røk ut etter straffekonkurranse mot Portugal i kvartfinalen.

- Guttene var selv svært misfornøyd med innsatsen i den kampen, i hvert fall med tanke på hvordan vi spilte tidligere. Alle følte vi kunne gjort det bedre i EM, sier Gerrard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere