Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard ber om forsterkninger

Steven Gerrard mener Liverpool må forsterke stallen for å nå mesterligaen neste sesong.

Lite tyder på at Merseyside-klubben får sjansen i verdens gjeveste klubbturnering til høsten. Sju poeng skiller i øyeblikket opp til Chelsea – som innehar den siste mesterligaplassen i Premier League.

Kaptein Gerrard går langt i å erkjenne at årets tog har forlatt perrongen, og velger i stedet å se fram mot neste mulighet.

- Får vi inn et par forsterkninger i løpet av sommeren, kan vi gjøre et bedre forsøk på å bli blant de fire beste neste sesong, sier han ifølge nettestedet goal.com.

Mangler stabilitet
Gerrard har samtidig også gjort seg opp en klar mening om hva som har gått galt denne sesongen. Stikkordet er ifølge midtbanemotoren mangel på stabilitet.

- I et mindretall av kampene har vi spilt godt nok til å ligge høyere på ligatabellen enn vi gjør. Men når du ser på prestasjonene mot Southampton, Villa hjemme, West Brom borte og Arsenal hjemme, har du en håndfull kamper der laget ikke levert på samme nivå, vedkjenner strategen.

- Det er derfor vi ligger der vi gjør på tabellen. Mellom disse kampene har vi levert noen fantastiske prestasjoner, vel verdt en plass blant de fire beste, tilføyer han.

Gerrard velger å se det positive i situasjonen – og avviser at Liverpool har hatt uflaks.

- Vi vet at vi ikke er langt unna, men hvis man begynner å si at man ikke har fått det man fortjente, synes man bare synd på seg selv, sier han.

Ny kontrakt neste?
Lørdag ble kapteinen selv matchvinner borte mot Aston Villa. Igjen beviste ringreven at han er en mann å stole på fra krittmerket – og 32-åringen har tidligere understreket at han ikke har noen planer om å legge opp.

Manager Brendan Rodgers sa sågar før helgen at han tror Gerrard kan spille fotball akkurat like lenge som Ryan Giggs. United-legenden, som nylig signerte en ny ettårskontrakt, fyller 40 år i november.

Steven Gerrard har ett år igjen av sin nåværende kontrakt, og klubben har signalisert at veteranen snart vil få tilbud om forlengelse. Det stresser uansett ikke hovedpersonen med.

- For meg er ikke kontrakt prioritert i øyeblikket. Det viktigste for meg nå er West Ham-kampen (kommende helg). Jeg vil avslutte sesongen sterkt, sier Gerrard ifølge goal.com. (ANB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget