RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard får testimonial i august

Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-veteranen Steven Gerrard skal hedres i en testimonialkamp mot Olympiakos på Anfield i sommer.

Kampen spilles 3. august og er den eneste Liverpool skal spille på hjemmebane i sesongoppkjøringen. På sitt nettsted melder klubben at den blir arrangert for å feire Gerrards strålende karriere og hans lojalitet til laget.

Inntektene fra kampen går til Steven Gerrards egen stiftelse som hjelper vanskeligstilte barn og unge. Olympiakos har samtidig opplyst at pengene grekerne tjener på kampen vil gå til veldedige organisasjoner i hjemlandet.

– Jeg er henrykt over å bli hedret med en testimonialkamp, og jeg er særlig glad for at Olympiakos har akseptert invitasjonen om å spille kampen. Sist gang vi møttes viste seg å bli en minneverdig kamp både for meg og Liverpool, sier Gerrard til liverpoolfc.com.

I 2004 skjøt Gerrard Liverpool videre i mesterligaen med en perlescoring mot nettopp Olympiakos hjemme på Anfield.

Midtbanespilleren har vært i Liverpool-systemet siden han var sju år gammel. A-lagsdebuten fikk han som 18-åring i 1998. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere