Gerrard forlot sykehuset i gips

Foto: ANDREW YATES (Afp)

Skademarerittet fortsetter for Liverpool-kapteinen.

Steven Gerrard gjorde nylig comeback i Liverpool-drakta etter å ha gått skadet et halvt år. Nå frykter klubben at kapteinen går mot en ny periode sidelinjen.

En betennelse i den ene ankelen gjorde at Gerrard måtte oppsøke et sykehus i Liverpool søndag. Der ble væske tappet fra ankelen. Et relativt udramatisk inngrep, men likevel forlot Gerrard sykehuset på krykker og med det høyre beinet gipset opp til kneet, melder The Guardian.

The Telegraph trykker mandag et bilde av en gipset Gerrard på vei hjem fra sykehuset.

Hvor lenge Gerrard må hvile etter inngrepet er usikkert, og omfanget av skaden vil bli klart i løpet av de første 48 timene.

Ankelen til 31-åringen hovnet opp like før søndagens kamp mot West Bromwich, noe som gjorde at Gerrard måtte stå over kampen. Skaden skyldes trolig et lite kutt Gerrard pådro seg på trening siste uke som det er gått betennelsen i.

Gerrard går minst glipp av neste helgs Premier League-oppgjør mot Swansea og Englands privatlandskamper mot Sverige og Spania.

Liverpool-manager Kenny Dalglish prøver likevel å være positiv.

- Steven har en betennelse i ankelen. Han var med i planene for West Brom-kampen, men den blusset bare opp. Vi vil ha en mer nøyaktig prognose i løpet av neste uke. Det har ingenting med tidligere skader å gjøre, sier Dalglish ifølge The Guardian.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.