Gå til sidens hovedinnhold

Gerrard fryktet at karrieren var over

Liverpool-kapteinen forteller at han var deprimert under skadeavbrekket.

Steven Gerrard (31) spilte sin første kamp fra start på seks måneder i 1-1-oppgjøret mot Manchester United på lørdag.

Selv fryktet han at den dagen aldri ville komme.

- Det er bare naturlig at man tviler. Forskjellige ting streifer deg fra tid til annen. Da jeg ble skadet, visste jeg at det var alvorlig, noe jeg ikke var vant til. Jeg innrømmer at jeg var deprimert, så deprimert som jeg noensinne har vært som fotballspiller, sier Gerrard til Liverpools offisielle blad LFC Weekly.

Gerrard forteller at han i tiden før operasjonen slet med smerter, og måtte ha smertestillende sprøyter for å kunne spille.

- Før operasjonen hadde jeg småplager og fikk sprøyter for å kunne spille. Jeg visste jeg ikke var helt i orden. Jeg prøvde å presse kroppen min. Men det ar ikke den virkelige meg, og jeg var ikke den spilleren jeg ønsket å være, sier Gerrard.

- Jeg gikk glipp av treninger og møtte opp dagen før kamp for å få med meg den siste økten, eller jeg fikk sprøyter for å spille neste dag, forteller Gerrard.

I mars gjennomgikk Gerrard en operasjon for å få skikk på den trøblete lysken. Det var tøft for 31-åringen.

- Da det skjedde var jeg deprimert og det tok tid før jeg klarte å tenke positivt igjen. Det var ikke før et par uker etter operasjonen, da jeg kastet krykkene, at jeg virkelig begynte å være positiv igjen. Uten tvil har de siste seks månedene vært de tøffeste i karrieren, sier Liverpool-kapteinen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett