*Nettavisen* Sport.

Gerrard hadde også buet på England

Foto: GLYN KIRK (AFP)

Liverpool-spilleren forventer kjølig velkomst på Wembley onsdag.

10.08.10 20:40

Englands VM-deltagelse i Sør-Afrika ble en total fiasko, og de engelske stjernene måtte reise hjem etter å ha bli ydmyket av et kontringssterkt Tyskland i åttendedelsfinalen.

Onsdag skal Fabio Capellos menn i aksjon for første gang siden det bitre tapet, og det er ventet at hjemmepublikum på Wembley ikke vil være nådige mot de som var med i VM.

- Ja, jeg ville buet
Liverpool-kaptein Steven Gerrard skjønner fansen godt.

- Jeg vill trolig også buet. Jeg er sikker på det blir mye piping i morgen, men det må vi takle. Vi må oppføre oss som menn og tåle en trøkk, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

Mye har blitt sagt og skrevet om Capellos rolle som landslagstrener etter mesterskapet i sommer, men Gerrard tror italieneren er mannen som kan lede laget tilbake på rett vei.

- Jeg har stor tro på denne treneren, og det har jeg sagt hele veien. Det ville være dumt og naivt å miste troen på ham nå. Han er en fantastisk trener, sier Liverpool-spilleren.

- Det nytter ikke å bare skylde på treneren. Spillerne ute på banen må også prestere, så jeg mener at skylden må deles av både støtteapparat og spillere, sier 30-åringen.

- Ord til resultat
På spørsmål om hvorvidt han ønsket å be fansen om unnskyldning etter den svake VM-innsatsen sa Gerrard at han gjerne gjorde det, men påpekte at det å heve seg på fotballbanen og prestere godt ville være den beste unnskyldning.

- Det er lett å sitte her å snakke. Det som er vanskelig er å gjøre ordene om til resultat ute på banen, og vise fansen hvor mye vi beklager det som skjedde, sier midtbanespilleren.

England møter Ungarn klokken 21.00 onsdag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.