RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard har fått skadedommen

Foto: EDDIE KEOGH (Reuters)
Og Liverpool-kapteinen kan smile.

Mange Liverpool-supportere satte nok pinten i halsen da Steven Gerrard luntet av banen etter 33 minutter i Englands landskamp mot Nederland onsdag. Skulle «Captain Fantastic» få et nytt langt skadeavbrekk?

Det enkle svare på det er: Nei.

Torsdag gjennomgikk Gerrard en sjekk av hamstringen, som man fryktet var ødelagt, og resultatene viser ingen alvorlig skade i låret.

Det betyr at Gerrard vil være tilbake på banen relativt snart, selv om det er tvilsomt om manager Kenny Dalglish vil ta sjansen på å bruke ham i lørdagens kamp mot Arsenal.

Dalglish har for øvrig ingen problemer med at Englands vikarierende landslagssjef Stuart Pearce brukte Gerrard i sin startellever mot Nederland, etter at 31-åringen spilte 120 minutter i ligacupfinalen søndag.

- Vi hadde ingen avtale med England, og det handler om å ta var å spillerne. Jeg har stor respekt for Pearcey. Han mente Gerrard var klar til å spille. Steven kunne ha vært her (i Liverpool) og like gjerne skadet seg på trening, sier Dalglish.

- Dersom jeg ledet laget, ville også Steven spilt. Det er aldri noen overraskelse for meg at folk tar ut Steven Gerrard på laget sitt. Dersom Uansett hvilket lag i verden jeg ledet, ville jeg tatt ut Steven Gerrard, understreker skotten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere