*Nettavisen* Sport.

Gerrard hyller magiske Suárez

Foto: Andrew Yates (AFP)

– Han er en magiker når han er på sitt beste.

30.09.12 11:26

Norwich - Liverpool 2-5

Steven Gerrard kunne ikke skjule din beundring for Luis Suárez, etter å ha sett spissen score enda en hat trick på Carrow Road.

Spilleren med draktnummer 7, var på sitt aller beste da han var den første Liverpool-spilleren til å score tre mål i samme borteligakamp, to sesonger på rad.

- En magiker
Gerrard kunne ikke annet enn å skryte Suárez opp i skyene, etter at han ble historisk.

- Luis har hatt to fantastiske dager på Norwich. Han er en magiker når han er på sitt beste og det var han mot Norwich, sier kapteinen til Liverpools hjemmeside.

- Han scoret tre, men kunne lett ha hatt fem eller seks mål og burde hatt et straffespark. Så god var opptreden hans, legger han til.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Scott Heppell / AP

Fortjent seier
Midtbanespilleren var også blant målscorerne, da de røde vant sin første kamp i Premier League denne sesongen, og han innrømmer at det var fortjent.

- Det var en komfortabel seier for oss. Vi scoret fem bra mål, men det mest tilfredsstillende var at vi fortsatte å spille bra. Noen ganger når ting ikke går så bra, kan man begynne å synes synd på seg selv. Men det gjorde vi ikke og fortsatte å gjøre de riktige tingene og fikk belønning.

Gerrard synes seieren smakte ekstra god etter tapet mot Manchester United forrige helg.

- Jeg sa i forrige uke, da vi tapte mot United, at det var en merkelig følelse fordi vi spilte veldig bra og burde ha slått dem. Derfor var det ekstra deilig å spille bra denne helgen også og vinne, sier kapteinen.

Fortjener ære
Rodgers ga ungguttene Suso og Andre Wisdom muligheten, mens Raheem Sterling fortsetter å skinne. Gerrard synes Rodgers fortjener stor ære for å gi ungdommene en sjanse.

- Mange mennesker snakker om spillere som kommer gjennom, men man trenger fortsatt en leder som tør å gi dem en sjanse. Rodgers har gjort det fra dag én og har sagt at hvis de viste rett holdning på treningene, ville han gi dem en sjanse.

Lørdag 7. oktober tar Liverpool imot Stoke City på Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.