RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrard hyller uegostisk Suarez

Foto: Scanpix/Ap
Sist oppdatert:
- Jeg må sende ham en spesiell takk, sa Gerrard etter å ha scoret tre mål mot Everton.

LIVERPOOL-EVERTON 3-0:

Liverpool sto med tre strake tap og kunne risikere å bli passert av erkerival Everton med tap i tirsdagens Merseyside-derby.

Det ville ikke imidlertid Steven Gerrard ha noe av. Liverpool-kapteinen spilte en strålende kamp og scoret alle Liverpools tre mål mot Everton.

Hyller Suarez
Etter kampen var hat-trick-helten mest opptatt av å takke Luis Suarez, som assisterte Gerrard på de to siste scoringene.

- Å score tre mål er noe ekstra, men jeg må sende en spesiell takk til Luis Suarez, han serverer to mål på sølvfat for meg. Jeg har ikke spilt mye sammen med ham, men når vi har spilt sammen, har vi hatt en god forståelse, sier Gerrard ifølge BBC.

Liverpool-kapteinen innrømmer at den siste tiden har vært frustrerende, men håper nå at tirsdagens seier kan få skuta på rett kjøl.

- Det har vært en frustrerende periode for oss. Vi møtte aldri opp mot Sunderland. Vi varierer for mye i prestasjonene og trenger å vinne flere kamper på rad nå.

Helt i jubileumskampen
Allerede etter sju minutter fikk midtbanespilleren muligheten til å sende Liverpool i ledelsen, men ble stoppet av Tim Howard da han prøvde å skru ballen i det lengste hjørne.

Everton svarte umiddelbart da Leighton Baines gjorde et glimrende forarbeid på venstresiden og slo ballen 45 grader ut til Steven Pienaar.

Sørafrikaneren klarte imidlertid ikke å presse skuddet ned og sendte ballen langt over mål og opp på tribunen.

Vertene fortsatte å skape noen brukbare sjanser, før Gerrard viste lagkameratene hvordan det skal gjøres. Martin Kelly fikk to sjanser som begge ble reddet av Howard før ballen havnet hos Gerrard, som lobbet ballen vakkert i mål over et hav av Everton-spillere.

Liverpool-kapteinen spilte sin 400. Premier League-kamp og virket tent på å vise seg fram fra sin beste side i jubileumsmatchen.

Gerrard x 3
Etter pause fortsatte han showet, med god hjelp fra Luis Suarez, som gjorde et glimrende forarbeid ved å slå tunnel på Sylvain Distin og servere ballen på sølvfat til sin kaptein.

Gerrard var nådeløs i avslutningen og hamret ballen opp i nettaket til 2-0-ledelse og ekstatisk jubel fra hjemmefansen på Anfield.

Begge lagene fortsatte å skape store målsjanser, uten at noen så ut til å få ballen i mål.

Da dukket Steven Gerrard opp igjen. Midtbanespilleren kombinerte igjen med Suarez, som var svært uselvisk da han trillet ballen til lagkameraten.

Gerrard var nådeløs i avslutningen og banket inn sitt tredje mål for dagen rett før slutt.

Etter det 217. Merseyside-derbyet er Liverpool nå oppe i 87 seiere, mot Evertons 66 i innbyrdes oppgjør. 64 av kampene har endt uavgjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere