RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Gerrard i sykehusdrama

Sist oppdatert:
Steven Gerrard ble operert bare noen timer før avspark i onsdagens kamp mot Chelsea.

Liverpools kaptein lå søvnløs natten før 0-0-kampen mot Chelsea, og hadde store smerter på grunn av en munnhulebetennelse han har vært plaget av i noen dager. På morgenkvisten onsdag ble det bestemt at han skulle opereres på sykehus.

En tannkirurg på et sykehus i London behandlet 24-åringen, og operasjonen var så vellykket at Gerrard kunne spille semifinalekampen.

Smertefullt
Ifølge eksperter skal slike inngrep være svært smertefulle, og folk blir gjerne litt slappe av antibiotika og bedøvelse. Men Gerrard var som vanlig en av sitt lags beste spillere da Liverpool skaffet seg et godt utgangspunkt før returmøtet på Anfield tirsdag.

- Hensikten med operasjonen var å minske smertene, men han må ha følt seg veldig groggy etter bedøvelsen. Antibiotikaen var nok også merkbar, sier tannlege Geoff Brown til Liverpool Echo.

Lokale Liverpool-fans er selvfølgelig ikke sene om å hylle innstillingen til Gerrard.

- Det viser hvilken lagspiller han er, sier Richard Pedder i Liverpool Supporters Club.

- Alonso er knust
Liverpool og Chelsea skal førstkommende tirsdag gjøre opp om den ene plassen i finalen i årets Champions League. Liverpool må klare seg uten Xabi Alonso i den kampen, ettersom spanjolen fikk gult kort i onsdagens kamp og soner karantene.

Ifølge John Arne Riise er Alonso svært fortvilet over at han ikke får spille returkampen.

- Vi kommer til å savne Xabi Alonso. Han mener at det ikke skulle vært gult kort, så det er en lei smell både for han personlig og for laget. Han har spilt veldig bra etter at han kom tilbake fra skade, sier Riise til London Evening Standard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere