*Nettavisen* Sport.

Gerrard-scoring ikke nok

Steven Gerrard var tilbake i aksjon - men maktet likevel ikke å forhindre at Liverpool røk ut av den engelske ligacupen tirsdag kveld.

25.10.05 23:31

Steven Gerrard har mistet Liverpools tre siste kamper på grunn av en leggskade. Tirsdag kveld var han imidlertid tilbake i Rafael Benitez’ startoppstilling - men maktet likevel ikke å hindre at Liverpool røk ut av ligacupen allerede etter tredje runde.

Gerrard startet kampen sammen med flere av Liverpools reserver, og markerte comebacket etter skaden med å sette inn 1-1-scoringen for rødtrøyene etter 40 minuters spill.

Men scoringer av Crystal Palace-spissene Dougie Freedman i det 37. minutt og Marco Reich i det 66. minutt sendte Crystal Palace videre i ligacupen på bekostning av et reservepreget Liverpool-mannskap.

John Arne Riise var verken på banen eller benken for Liverpool.

Gamst’n og Blackburn videre
Bedre gikk det for Morten Gamst Pedersen og Blackburn i den engelske ligacupen tirsdag kveld. Nordmannen spilte hele kampen da Blackburn sendte Leeds ut av turneringen med sifrene 3-0.

Brett Emerton, Paul Dickov og Lucas Neill scoret Blackburns mål. Tidligere Lillestrøm-spiller Gylfi Einarsson så rødt for Leeds i oppgjøret etter å ha fått to gule kort.

Arsenal og Aston Villa vant oppskriftsmessig over henholdsvis Sunderland og Burnley.

Villa og Arsenal videre
Arsenal slo Sunderland 3-0 på Stadium of Light. Robbie van Persie ble tomålsscorer for London-klubben, som i likhet med Liverpool spilte med et reservepreget mannskap i den turneringen som har minst prestisje i England.

Aston Villa slo Burnley 1-0.

Sjekk resultatene og kampfakta fra tirsdagens kamper i ligacupen her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag