Gerrard skadet - Liverpool ute

Foto: AFP/Scanpix

- Vet ikke hvor lenge Steven er ute, sier Benitez.

05.02.09 08:54

EVERTON - LIVERPOOL 1-0 (etter ekstraomganger):

Det gikk så galt som det kunne gå for Liverpool i onsdagens FA-cupkamp mot byrival Everton. Da det gjensto kun to minutter av den siste ekstraomgangen, ble det spilt et innlegg fra høyre til hjemmelagets innbytter Dan Gosling. Han dro Alvaro Arbeloa ut med noen enkle finter, og plasserte ballen i mål ved hjelp av stolpen.

Goodison Park eksploderte - Liverpool-spillerne gikk ned i knestående.

Men det var ikke alt. For Liverpool fikk også Lucas Leiva utvist.

Undersøkes torsdag
Verst var det likevel at kaptein Steven Gerrard måtte ut med skade allerede etter et kvarter. Han har trolig pådratt seg en strek i hamstringmuskelen, og skal igjennom en MR-undersøkelse i løpet av torsdagen.

Liverpool-manager Rafael Benitez er bekymret.

- Jeg vet ikke hvor lenge Steven er ute. Han var skadet, og ba om å bli byttet ut. Vi må avvente torsdagens undersøkelse, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

Foto: Reuters/Scanpix

- Mye å spille for
Sjefen er selvfølgelig også deppa over at Liverpool røk ut av FA-cupen.

- Jeg er virkelig skuffet over at vi er ute. Å spille så lang tid med ti spillere, og så få et mål imot så sent i kampen på et skudd der ballen forandret retning, er veldig skuffende, erkjenner han, som mener utvisningen ble vendepunktet.

Nå ser Rafael Benitez, naturligvis, framover:

- Vi må konsentrere oss om Premier League og Champions League. Det er fortsatt mye å spille for, understreker han.

Moyes: - Fikk som fortjent
I forkant av oppgjøret kritiserte spanjolen Everton for ikke å ville spille fotball, mens David Moyes valgte å påpeke at de røde fra Anfield ofte har dommerne med seg. Etter kampen kunne skotten kose seg over sitt eget lags prestasjoner, spesielt fra ungguttene som skulle vise seg å bli avgjørende for kamputfallet.

- Vi har skadde angripere og pådro oss nye skader på Marouane Fellaini og Steven Pienaar, derfor ble vi nødt til å sette inn et par unggutter, sier Moyes til Setanta Sports.

Han kostet også på seg et lite stikk mot sine mer velstående naboer på den andre siden av Stanley Park.

- Våre supportere har god grunn til å feire nå. Men vi vinner ikke cupen på grunn av dette, vi kommer til neste runde. Men når du spiller mot dine lokale rivaler - og la oss være ærlige; det er et godt lag - og de har fortalt om igjen og om igjen om hva de skal gjøre. De har sagt utallige ganger at de skal slå oss, men noen ganger får man som fortjent. Denne gangen var det vår tur, sier Moyes.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Liverpool

Mest lest på Sport

Annonsebilag