*Nettavisen* Sport.

Gerrard slår tilbake mot Vieira

Foto: Afp/Scanpix

- Bryr meg ikke om hva han sier.

16.10.12 10:48

England-kaptein Steven Gerrard avviser Patrick Vieiras påstander om at unge engelske spillere ikke brenner nok for landslaget.

Etter at Ryan Bertrand trakk seg fra Englands tropp på grunn av sykdom, gikk den tidligere Arsenal-kapteinen ut og sa at unge engelskmenn ikke virker like opptatt av landslaget som franskmenn.

- Mangel på kjærlighet
36-åringen stiller spørsmål ved Englands håpefulle sin lidenskap for landslagsdrakta og lurer på hvorfor så mange trekker seg fra troppen.

- Jeg skjønner ikke hvorfor så mange spillere mellom 16 og 21 år trekker seg fra landslagstroppen på grunn av skader. Kanskje det er mangel på kjærlighet for det engelske landslaget, sa Vieira ifølge ESPN.

Han husker selv hvor stort det var for ham den første gangen han ble kalt inn til det franske landslaget.

- Da jeg vokste opp ville jeg spille for Frankrike. Det var mitt mål og min drøm, men jeg tror ikke det er det samme på U16- og U18-landslagene til England. Jeg tror ikke de unge spillerne drømmer om landslaget lenger. De ser ikke ut til å være så stolte som de var før.

- Bryr meg ikke om Vieira
Steven Gerrard ble overrasket da han ble konfrontert med kommentarene til Manchester City-direktøren.

- Jeg bryr meg egentlig ikke om hva Patrick Vieira sier. Jeg ble overrasket da jeg leste det. Inntrykket jeg har fra Liverpool, er at de unge spillerne er desperate etter å komme med her.

- Du kan se det i ansiktene deres. De blir skuffet dersom de blir utelatt, unggutta er sultne, hevder Gerrard.

Tirsdag spiller Englands håpefulle U21-landskamp borte mot Serbia, mens A-landslaget møter Polen i Warsawa. Følg kampen på nalive.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.