*Nettavisen* Sport.

Gerrard tilbake etter skademarerittet

Foto: AFP/Scanpix

Men før han kom på banen fikk kapteinen se Craig Bellamy score.

21.09.11 23:47

BRIGHTON - LIVERPOOL 1-2:

Sist gang Steven Gerrard var på banen for Liverpool var mot Manchester United den 6. mars i år.

Liverpool-kapteinen har siden den gang vært ute med skade og brukt lang tid på å komme tilbake.

Manager Kenny Dalglish har heller ikke ønsket å ta noen sjanser med profilen og ikke stresset et comeback for den viktige midtbanespilleren.

Byttet inn
Det er låret til Gerrard som har vært grunnen til det lange skademarerittet, men onsdag var kapteinen endelig tilbake for sin elskede klubb.

Stjernespilleren startet på benken i oppgjøret borte mot Brighton i ligacupen, men kom inn for Luis Suarez i andre omgang.

Før Gerrard kom på banen var det en annen veteran som hadde markert seg. Craig Bellamy satte nemlig inn sitt første mål siden returen til Anfield-klubben.

Luis Suarez fant Bellamy ute på venstresiden og waliseren fytre av gårde et lavt skudd. Ballen gikk via stolpen og inn i målet bak Brightons keeper.

Fikk straffe
1-0 sto seg lenge, men snaue ti minutter før slutt doblet Dirk Kuyt ledelsen. Maxi Rodrigues spilte fram og Kuyt avsluttet i mål. Også denne gangen via stolpen.

Like før slutt fikk vertene straffe, etter at Jamie Carragher hadde lagt den tidligere storspilleren Vicente Rodrigues i bakken. Ashley Barnes omsatte straffen.

Flere mål ble det aldri på AMEX Stadium og dermed kunne Liverpool være fornøyd med avansement i cupen. Til helgen venter Wolves på Anfield for de røde.

Ligacupen onsdag
Brighton - Liverpool, 1-2
Cardiff - Leicester, 7-6 e. str
Chelsea - Fulham, 4-3 e.str
Man City - Birmingham, 2-0
Southampton - Preston, 2-1
Everton - WBA, 2-1 e.e.o.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.