RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORNØYDE STJERNER: Steven Gerrard og Luis Suarez ser ut til å ha det gøy på fotballbanen for tiden.
FORNØYDE STJERNER: Steven Gerrard og Luis Suarez ser ut til å ha det gøy på fotballbanen for tiden. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)

Gerrards bønn til Liverpool-eieren

Sist oppdatert:
- Jeg håper det skjer ting i Boston nå, sier Steven Gerrard.

Liverpool er i fenomenal form for tiden, noe 3-0-seieren mot Manchester United sist søndag vitner om. En stor del av æren for dette tilfaller manager Brendan Rodgers.

Nord-iren er inne i sin andre sesong som manager for Liverpool. Han har bare ett år igjen av sin nåværende kontrakt, selv om den også inneholder en opsjon på ytterligere ett år.

Mens Liverpool kjemper om ligagullet i England, har Steven Gerrard en bønn til klubbeier John W. Henry.

- Vi er svært henrykte over å ha Rodgers her. Jeg håper det skjer ting i Boston (Henry bor der, red. anm.) akkurat nå, for klubben må få signert ham til en ny kontrakt så raskt som mulig, sier Gerrard ifølgeSky Sports.

Det spekuleres i at storklubben Barcelona er interessert i å knytte til seg Brendan Rodgers. Det forstår man godt når man leser hva Gerrard har å si om Liverpools 41 år gamle manager.

- Brendan har vært en åpenbaring. Han jobber konstant med små endringer i formasjonene, i spillergruppen, og han lykkes med det. Han er en ung trener som har fortjent retten til å være manager i Liverpool, og en som forbedrer seg fra uke til uke.

Gerrard forteller at han lærer nye ting hver dag.

- Jeg har blitt mektig imponert over treningsøktene, over hans modenhet i jobben. Han har vært fantastisk for meg, og jeg er sikker på at de andre spillerne vil si det samme.

Liverpools kaptein vet hvilket råd han vil gi John W. Henry.

- Jeg mener Brendan fortjener en svært langvarig kontrakt. Han er perfekt for denne klubben.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere