RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gerrards comeback er fastsatt

Foto: Tom Hevezi (AP)
Liverpool-kapteinen er snart klar for kamp.

Steven Gerrard har brukt lang tid på å komme tilbake fra skade og Liverpool-kapteinen har ikke vært på banen for de røde så langt denne sesongen.

Mange hadde håpet at det seks måneder lange skademarerittet skulle være over til helgen og at midtbanemannen skulle gjøre comeback mot Tottenham.

Det kommer imidlertid ikke til å skje, om man skal tro lokalavisen Liverpool Echo.

Avisen skriver torsdag at 31-åringen nærmer seg spill for Liverpool igjen, men at han etter alle solemerker først vil være tilbake i ligacupkampen mot Brighton i neste uke.

Manager Kenny Dalglish ønsker ikke å ta noen sjanser og ønsker å være helt sikker på at Gerrard er klar for kamp, før han sender kapteinen ut på banen.

Klubbens medisinske personell skal være storfornøyd med den framgangen Gerrard har gjort den siste tiden, etter at han ble operert tilbake i april.

Sist gang midtbanespilleren var på banen for Liverpool, var mot Manchester United den 6. mars. Nå håper alle i klubben at han vil komme tilbake i god gammel form.

- Låret mitt er bedre enn noen gang. Det viser alle testene som har blitt gjennomført, sier Gerrard ifølge Liverpool Echo.

- Nå handler det bare om å komme i kampform. Forhåpentligvis vil den komme så fort som mulig, sier Liverpool-kapteinen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere