Gerrards fotballsko kan bli dine

Foto: AP/Scanpix

Samtidig støtter du en god sak.

22.01.10 20:02

Roma-proffen John Arne Riise er blant initiativtakerne til en storstilt nettauksjon til inntekt for jordskjelvofrene i Haiti.

En rekke nasjonale og internasjonale idrettshelter donerer nå effekter for å sikre at aksjonen blir så innbringende som mulig.

- Det var godt å se at så mange idrettsstjerner var positive til dette. Jeg har også fått noen av mine fotballvenner til å bidra med signerte sko og drakter, forteller John Arne Riise.

Riise, Gerrard og Totti
Dermed kan du nå sikre deg John Arne Riises signerte fotballdrakt. Eller vil du heller legge inn budet på Francesco Tottis drakt?

Fotballskoene til Steven Gerrard? Thor Hushovds grønne poengtrøye fra Tour de France? Petter Northugs ledertrøye fra Tour de Ski?

Du kan legge inn ditt bud her! (inntektene går til Redd Barnas nødhjelpsarbeid for jordskjelvofrene i Haiti).

Tvinges Arvesen til å by selv?
Kurt Asle Arvesen har donert en Sky-trøye for anledningen. Da Nettavisen var i kontakt med ham fredag ettermiddag var trøya hans oppe i 450 kroner, mens Edvald Boasson Hagens trøye allerede var godt over 1000-lappen.

Det likte eresfjordingen dårlig:

- Min trøye er jo unik, Edvald sin er en helt vanlig Sky-trøye, smeller det humoristisk fra Arvesen.

- Min er den første, norske mesterskapstrøya i Team Sky. Det er den jeg brukte under lagpresentasjonen i London, påpeker han.

- Hvordan fikk du vite om denne aksjonen?

- Jeg fikk en tekstmelding fra John Arne Riise. Dagen etter sendte jeg ei trøye i posten. Hvis jeg kan bidra med noe som helst som kan hjelpe dem borti der (i Haiti), så er det kjempebra. Jeg tror alle kan bidra på en eller annen måte. Det er snakk om å være litt kreativ. Jeg synes initiativet fra John Arne Riise, er kjempefint, avslutter Arvesen.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Kommer du til å by på egen trøye?

- Vi får se. Hvis den blir liggende nede på et par tusen, får jeg by selv. Den bør i hvert fall være verdt 5000 kroner, lyder oppfordringen fra sykkelproffen.

Alpinstjernene mobiliserer
Også Aksel Lund Svindal og en rekke andre alpinstjerner har lyst til i hjelpe. Etter lørdagens utforrenn i Kitzbühel vil utøverne signere sine startnumre og auksjonere dem bort.

Les mer om mobiliseringen i alpinleiren her!

Kjeller-gutten har også bidratt med en kjøredress fra helgas verdenscuprenn til innsamlingsaksjonen.

Norges Fotballforbund bidrar med to billetter til Players Lounge til oppgjørene Norge-Ukraina og Norge-Frankrike. Dermed kan man se kampen sammen med landslagsspillernes familier og venner.

Det er bare å by, folkens! Det går som nevnt til en god sak.

Du kan lese mer om innsamlingsaksjonen på Redd Barnas nettsider!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.