RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gervinho: - Jeg har valgt Arsenal

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
- Bare detaljer gjenstår, innrømmer ivorianeren.

Det ser ut til å gå mot sesongens første storsignering på Emirates. Gervinho har vært linket både hit og dit i lang tid, men Lille har holdt på stjernespilleren sin. Nå går det endelig mot en overgang for superstjernen, og Arsenal er klubben som skal ha trukket det lengste strået.

Det innrømmer Gervinho selv.

Gervinho sier nemlig at han har bestemt seg for å spille for Arséne Wenger & co neste sesong.

- Jeg har valgt Arsenal, fordi det er en ung gruppe mennesker der, noe som gjør det lettere for meg å passe inn. Jeg kan utvikle meg i Arsenal, og det gjenstår bare noen detaljer før alt er klart, sier Gervinho til France Football Magazine.

- Om det er en risiko? Nei. Jeg skal hjelpe Arsenal å spille fotball. Den beste risikoen er å spille mye for å score mål. Arsenal elsker spillet, og jeg elsker lag som elsker spillet. Jeg vil hjelpe Arsenal med å vinne gull, sier han.

Han ser for seg en nøkkelrolle i Wengers mannskap.

- I en overgang er det mange ting som skal analyseres, og alle parter må være fornøyde. Jeg drar dit for å spille, ikke sitte på benken. Premier League er et steg opp for meg. Det er kanskje den beste ligaen i verden, og jeg vil se hvordan det er å spille der.

24-åringen, som scoret 15 mål for Lille forrige sesong, er ventet å koste rundt 10 millioner pund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere