RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gift i New York

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
John Arne Riise og hans Maria snek seg unna fotografene.

I slutten av mai var John Arne Riise forlover da lillebror Bjørn Helge fikk sin Lena. Mandag var det hans egen tur.

- Sammen med min familie, Marias familie og våre nærmeste venner har vi nå hatt en fantastisk uke her i New York. Hovedgrunnen til at vi er nettopp her i New York er fordi jeg giftet meg mandag kveld med min Maria - som nå er blitt Maria Elvegård Riise - og dette har vært noen fantastiske dager som toppet seg med vielsen og bryllupsfesten mandag kveld, skriver Roma-stjernen i sin blogg, og fortsetter:

- Vi hadde festen i toppetasjen på et hotell midt i byen, hvor vi hadde en 360 graders panoramautsikt over Manhattan og New York, og settingen var uforglemmelig ! Vi hadde leid inn en wedding-planner fra New York som sørget for at vi fikk det akkurat slik vi ville – en privat liten vielse og fest med våre nærmeste i en fantastisk setting.

Riise forteller også at paret lurte norske medier.

- Noen norske medier var til stede i New York og de hadde også engasjert lokale fotografer som ventet på utsiden av hotellet for å ta bilder av oss i finstasen på bryllupsdagen, men etter det vi vet per nå, så klarte vi å snike oss unna dem via andre utganger på hotellet. Vi ville ikke ha noe medie-oppstyr rundt denne spesielle dagen for oss og vi fikk det akkurat så stille og rolig som vi ønsket oss, skriver han.

For sikkerhets skyld understreker John Arne Riise at han har fått trent bra under oppholdet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere