*Nettavisen* Sport.

Gigantbom på overtid for Newcastle

Foto: David Rogers / Getty Images Sport

Men de tok sesongens første poeng.

NEWCASTLE - WEST HAM 0-0:

Newcastle tok i mot West Ham lørdag, uten Yohan Cabaye i troppen.

Franskmannen har den siste tiden vært koblet vekk fra Newcastle, og manager, Alan Pardew, har uttalt at han ikke vil bruke spillere som ikke har 100 prosent riktig fokus.

Midtbanespilleren skal være skadefri, og ryktene vil ha det til at han ønsker seg til en større klubb før overgangsvinduet stenget 2. september.

Ingen av lagene klarte å sette ballen i nettmaskene i en meget tam fotballkamp lørdag, men hjemmelaget burde ha vunnet kampen etter en gigantsjanse på overtid.

Jevn åpning
Kampen åpnet jevnt mellom to upresise lag.

Ingen av lagene klarte å produsere de helt store sjansene innledningsvis, men hjemmelaget var nære ved å ta ledelsen etter 14 minutter.

West Ham-spiller, Winston Reid, spilte ballen tilbake mot Jussi Jääskelainen. Tilbakespillet var elendig, men heldigvis for Reid strøk ballen utsiden av stolpen.

West Ham tok etter hvert over spillet, og etter 27 minutter avsluttet Reid over mål fra meget kloss hold.

Ti minutter senere var gjestene frempå igjen ved samme mann. Denne gangen fikk Reid ballen på mål, men headingen var for svak og Tim Krul hadde ingen problemer med å redde avslutningen.

Sjansefattig
Gjestene fortsatte å produsere de største sjansene innledningsvis i andre omgang.

Etter 60 minutter var West Ham meget nære ved å ta ledelsen.

Stewart Downing brukte sin fantastiske venstrefot og la ballen inn i feltet. Der sto Kevin Nolan helt fri, men headingen var elendig og ballen gikk flere meter over mål.

Kampen fortsatte med to lag som ikke satser alt for mye fremover, og begge lag var meget upresise i pasningsspillet sitt.

Sju minutter før slutt var Joe Cole farlig frempå for gjestene.

En svak Newcastle-klarering havnet i beina til vingen. Fra 17 meters hold blåste han ballen like over krysset til Krul.

To minutter på overtid bommet Yoan Gouffran på åpent mål fra én meters hold.

Først la Shola Ameobi inn et innlegg som traff innsiden av stolpen. På returen var Gouffran helt alene på én meters hold, men på mirakuløst vis klarte han å sette ballen utenfor målet.

En kjedelig kamp ebbet ut målløst, og West Ham ligger dermed på andreplass i Premier League før resten av runden fullføres.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.