RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gigantduellen hjelper England

(FOTO: AFP/SCANPIX)
De er erkefiender i tre turneringer. Men duellen mellom Manchester United og Chelsea gagner likevel det engelske landslaget.

Flere av de viktigste spillerne på det engelske landslaget kommer fra nettopp Manchester United og Chelsea, som kjemper om seier i både Premie League, FA-cupen og Mesterligaen. Men når de skal kjempe sammen for England, er rivaliseringen glemt.

Tre cupfinaler i uka
Chelsea-stjernen Frank Lampard tror tvert imot gigantduellen er en fordel når England skal ut i EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Andorra.

- Både vi og United-spillerne er i en situasjon der de ikke har råd til å tape kamper. For oss har det vært cupfinale tre ganger i uka den siste tiden. Og når du utvikler en slik mentalitet, er det ikke bare å skru den av. Nå skal vi ut i to cupfinaler med England, sier Lampard til Sky Sports.

- Vi er vant til å vinne kamper. Det tar vi med oss inn i landslaget, utdyper han.

Mer på lager
Lampard mener dessuten de mange viktige kampene gjør at spillerne beholder toppformen.

- Det er ikke noe problem å spille så mange kamper. Jeg føler meg like sterk som på hvilket som helst annet stadium av sesongen, fastslår han.

England møter Israel lørdag og Andorra onsdag til uka, begge på bortebane. Før disse kampene ligger England på tredjeplass i sin pulje, bak Kroatia og Russland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere