RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PAFF: Ryan Giggs hadde ikke en god forklaring på lørdagens tap.
PAFF: Ryan Giggs hadde ikke en god forklaring på lørdagens tap. Foto: Darren Staples (Reuters)

Giggs: - Jeg er helt paff

Sist oppdatert:
Sunderland vant overraskende på Old Trafford.

MANCHESTER UNITED - SUNDERLAND 0-1:

Ryan Giggs har fått sin første nedtur som vikarierende Manchester United-manager. Lørdag tok nemlig bunnlaget Sunderland alle poengene på Old Trafford i en jevn kamp.

Sebastian Larsson ble matchvinner med sin scoring før pause.

Giggs var skuffet da han snakket med pressen etter kampen.

- Jeg føler meg helt paff. Spillerne var slitne, og jeg vet ikke hvorfor. Vi må gi Sunderland honnør for å være i god form, og de skapte de største sjansene. Vi manglet kvalitet i siste tredel, sier Giggs ifølge BBC.

- Vi har slitt på hjemmebane hele sesongen. Det har ikke vært bra nok, legger han til.

På hjemmetabellen ligger United på niendeplass i Premier League med bare åtte av 18 seiere.

Poyet takket spillerne
Gus Poyets fantastiske jobb med nedrykksdømte Sunderland fortsetter dermed til 10 i stil, og det går mot ny kontrakt i Premier League.

- Jeg har lenge sagt at vi skulle kjempe til siste slutt, og for en kamp vi spilte i dag. Jeg takket guttene etter kampen, forteller Poyet til BBC.

TØFF KAMP: Manchester United Javier Hernandez slet mot Sunderland.

Uniteds tap lørdag gjør dermed at klubbhelten Ole Gunnar Solskjær rykker ned med Cardiff og må spille Championship neste sesong.

Svenskescoring

Kampens første scoring kom etter en halvtime, og det var gjestene som sjokkerte på Old Trafford. Connor Wickham hadde ballen nede ved hjørneflagget, men dårlig press av Darren Fletcher gjorde at han fikk slå et innlegg inn i boksen. Der sto Sebastian Larsson, og svensken styrte inn 1-0-ledelsen for Sunderland.

United hadde ballen mest i første omgang, men skapte ikke mange store sjanser av den grunn. Det virket i det hele tatt litt tamt det vi fikk se av Giggs' menn før hvilen. Dermed gikk bortelaget i garderoben med 1-0 i sekken etter 45 minutter.

Van Persie-comeback
20 minutter inn i andre omgang bestemte Ryan Giggs seg for å gjøre endringer. Og inn kom Robin van Persie, som ikke hadde vært på banen siden 15. mars.

Men det var bortelaget som fikk en boost først, og Emanuele Giaccherini skjøt i stolpen med et forsøk fra 15 meter.

United klarte aldri å skape et særlig trykk mot bortelagets mål, og fem minutter før slutt holdt det på å bli 2-0. Fabio Borini smalt nemlig ballen rett i tverrligger fra 25 meter med et fantastisk skudd.

United klarte aldri å komme tilbake, og dermed tok Sunderland nok en sterk seier i Premier League. For en snuoperasjon Gus Poyet har vært med på å gjennomføre!

Manchester Uniteds neste kamp i Premier League spilles tirsdag mot Hull, også på hjemmebanen Old Trafford. Sunderland møter West Bromwich på hjemmebane dagen etter.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere