RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giggs gir opp kampen

Innser at han ikke kan være anonym.

Det siste året har vært preget av skandaler for Ryan Giggs. Først ble det kjent at han hadde vært utro med Big Brother-kjendisen Imogen Thomas, så kom det fram til at han hadde vært bortpå Natasha Giggs, kona til broren Rhodri.

I forbindelse affæren med Imogen Thomas fikk Ryan Giggs gikk Manchester United-spilleren til sak mot Thomas og anklaget henne for utpressing. I april i fjor fikk også en rettslig kjennelse på at ingen medier hadde lov til å bruke navnet hans i omtale av saken. Engelske aviser kunne bare kalle saksøkeren for CTB i omtale av saken.

Ville saksøke Twitter
Men ønsket om å forbli anonym gikk i vasken.

Blogg: Først knebler bimbodame i senga, så knebler de media

Hvilken fotballstjerne det dreide seg om ble raskt kjent på Twitter, og til og med i en debatt i parlamentet navnga Giggs i forbindelse med saken.

I etterkant har Giggs forsøkt å saksøke Twitter i sakens anledning, men denne uken ga Ryan Giggs opp kampen for anonymitet.

- Han har samtykket til at anonymiteten oppheves, sier Giggs advokat Hugh Tomlinson.

Vil fortsatt saksøke aviser
Nå venter Giggs på en avgjørelse i rettssystemet på om han kan gå til sak mot Rupert Murdoch-selskapet News Group Newspapers, for tort og svie på grunn av medienes omtale av saken.

Giggs droppet i desember i fjor kravet mot Imogen Thomas.

Giggs krever også et permanent rettslig forbud mot å bruke ytterligere privat informasjon om ham.

En formell feil gjort av Giggs’ advokater gjør at det kan bli vanskelig å gå videre med saken, og Giggs må derfor vente på videre behandling av saken i domstolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere