RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giggs lover United-kjøp

FORSIKRER FANSEN: Ryan Giggs sier at Manchester United vil være aktive på overgansmarkedet denne sommeren.
FORSIKRER FANSEN: Ryan Giggs sier at Manchester United vil være aktive på overgansmarkedet denne sommeren. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Manchester Uniteds assistenttrener Ryan Giggs legger ikke skjul på at flere spillere vil komme inn portene på Old Trafford i sommer.

Nederlandske Memphis Depay er så langt eneste nykommer i klubben etter fjerdeplassen i Premier League sist sesong. I jakten på en mer framskutt plassering, aller helst ligatittelen, skal det handles i ukene og månedene som kommer.

- Hvis det er spillere tilgjengelig som er vinnertyper og som har vist at de holder mål, så la oss hente dem, sier Giggs til Sunday Times. Intervjuet er gjengitt av Teamtalk.

United-fansen kan antakelig vente seg forsterkninger i alle lagdeler.

- Sentrallinja er viktig i alle lag. Midtbane, spiss, midtstoppere, keeper. Jeg regner med at vi må forsøke å styrke oss hele veien gjennom, sier Giggs – og tilføyer:

- Vi må åpenbart forsterke oss, fordi vi ble nummer fire. Vi ble verken nummer én, to eller tre. Og lagene foran oss vil forsterke seg også. I tillegg har vi utfordringen med mesterligaen, så vi trenger spillere som vil gjøre oss bedre.

Southamptons Morgan Schneiderlin er blant spillerne som er linket til Old Trafford den siste tiden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere