RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giggs vurderer et nytt år

Foto: John Walton/ PA Photos
Sist oppdatert:
- Jeg må se hvordan jeg føler meg og hvordan jeg bidrar.

39 år gamle Ryan Giggs kom til Manchester United i 1987. Han startet sin profesjonelle karriere i klubben i 1990, og 22 og et halvt år etter har waliseren skaffet seg et enormt navn på Old Trafford.

Nå vurderer han et nytt år i klubben.

Bidrar fortsatt
De siste årene har den erfarne midtbanespilleren signert kontrakter for kun ett år av gangen. Til sommeren går hans nåværende kontrakt ut, og han er fortsatt ikke sikker på om han gir seg eller ønsker å forlenge.

- Jeg må se hvordan jeg føler meg og hvordan jeg bidrar, og så må jeg ta meg en prat med manageren, sier Giggs til Sunday People.

Han har vunnet Premier League 12 ganger, og han har vist at han fortsatt kan bidra for de røde djevlene. I forrige ukes FA-cupkamp mot West Ham vartet han opp med en flott pasning til Robin van Persie, som sikret 2-2 og omkamp helt på tampen av oppgjøret.

Nyter fotballen
- Jeg nyter å spille fotball for øyeblikket, men sesongavslutningen er bare et par måneder unna. Man vet aldri hva som skjer. Jeg skal i hvert fall bidra med noe, i tillegg til at jeg skal nyte både trening og kamp, sier Giggs om sjansene for at han begir seg ut på en ny sesong.

Ryan Giggs har vært på banen for Manchester United ved 16 anledninger denne sesongen. Han har notert seg for to mål, men er foreløpig uten nettkjenning i Premier League. Han er den eneste spilleren som har scoret i hver eneste Premier League-sesong siden dens oppstart i 1992. Så får vi se om han klarer det – også i år. (ANB)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere