RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere Start-supportere ble tatt hånd om av politiet under eliteseriekampen mellom Sandefjord og Start. Her fra en tidligere kamp.
Flere Start-supportere ble tatt hånd om av politiet under eliteseriekampen mellom Sandefjord og Start. Her fra en tidligere kamp. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Gikk amok under tippeligakamp, nå er de utestengt

Fire av supporterne som var innblandet i slagsmål med politiet da Start gjestet Sandefjord 17. oktober, har blitt utestengt resten av inneværende sesong samt hele 2016-sesongen.

Det skriver Start på sin nettside.

«For Start er denne opptredenen selvsagt helt uakseptabel. Vi beklager sterkt det som har skjedd – både overfor Sandefjord, men også overfor egne supportere som ble eksponert for bråket.», skriver klubben.

Der skriver den også at kartleggingen fortsetter og at det kan komme flere utestengelser.

Flere Start-supportere kom i slagsmål med politiet under eliteseriekampen mellom lagene.

– De er så absolutt ikke ønsket tilbake. Det er direkte flaut og pinlig. Vi kommer til å sørge for at de som var innblandet blir utestengt, sa Start-direktør Even Øgrey Brandsdal til NTB etter kampen.

Tre av Start-tilhengerne ble tatt i forvaring etter basketaket. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere