RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir 30.000 til IFK

Etter avlysningen av Royal League-oppgjøret mellom Vålerenga og IFK Göteborg ble «blåhvitt»-fansen tvunget til å reise tomhendte hjem. Nå kompenserer VIF bomturen.

- Fotballen er helt avhengig av supporterne. Dette er ment som en gest fra vår side, slik at fansen kommer tilbake til Oslo for å se kampen 3. april, sier Vålerenga-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

For etter å ha tilbrakt tre timer i buss fra Göteborg til Oslo torsdag, ble IFK-fansen tvunget til å sette seg på bussen og reise over grensen uten å ha sett ett eneste minutt fotball.

De fikk ikke engang lov til å overvære treningskampen mellom Vålerenga og IFK Göteborg i Valhall, siden politiet stengte hallen av sikkerhetsgrunner da Vålerenga ikke hadde søkt om å arrangere kamp der.

- Vi hadde ingen forpliktelse til å gjøre dette. Det var en av de ansatte her som foreslo det, og jeg applauderte forslaget. Av og til er det godt å gjøre noe medmenneskelig uten å måtte gjøre det, sier Siem som håper pengene gjør at bortefansen kan reise gratis til Ullevaal 3. april.

De 30.000 kronene blir gitt til IFK Göteborg, som distribuerer pengene til supporterklubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere