RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir arbeidsledige gratis sesongkort

Foto: EPA/Scanpix
Ett av kvartfinalelagene i Champions League gir bort sesongkort gratis til arbeidsledige neste år. Sjekk hvilket.

Den spanske toppklubben Villarreal er utvilsomt opptatt av å ta vare på fansen, også mens finanskrisen herjer over hele verden.

- Villarreal vil tilby arbeidsledige sesongkortinnehavere gratis adgang i 2009/10-sesongen for å hjelpe fansen mot effekten av den globale økonomiske krisen, sa klubbpresident Fernando Roig til Reuters tirsdag.

Villarreal møter Arsenal i kvartfinalen av Champions League, og ligger på fjerdeplass i den spanske toppdivisjonen etter 28 av 38 runder.

Tidligere har Barcelona også vist stor vilje til å gi tilbake til samfunnet. Storklubben har aldri hatt en draktsponsor, men har siden 2006/07-sesongen betalt Unicef for å spille med deres logo på trøyen.

I engelsk fotball er Aston Villa den klubben som utmerker seg mest. Birminghamklubben har ifølge TV 2 Sporten takket nei til gode tilbud om draktsponsing og inngått en lavtale med Acorns Children's Hospice.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere