RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir Ciljan ny sjanse

Foto: Erlend Aas/SCANPIX
Her ser du hvilke 11 som skal møte Nederland.

ROTTERDAM/OSLO (Nettavisen): Per Ciljan Skjelbred hadde en dårlig dag på jobben da Norge spilte 0-0 mot Makedonia i Skopje, men ser ut til å få en ny sjanse i onsdagens møte med Nederland.

Mandag drillet nemlig landslagssjef Egil Olsen nøyaktig den samme midtbanefemmeren som spilte mot Makedonia.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Før treningen sa Drillo til Nettavisen at han ville bruke treningen til å rydde opp i de feilene som ble gjort i forrige landskamp, men han gjorde altså ingen endringer på midtbanen.

Dermed går det mot en ny kamp fra start for Daniel Braaten, Christian Grindheim, Fredrik Winsnes, Per Ciljan Skjelbred og Morten Gamst Pedersen.

I tillegg virket det under mandagens trening også som at Morten Fevang erstatter kaptein Brede Hangeland som Kjetil Wæhlers makker i midtforsvaret. John Arne Riise og Jon Inge Høiland fortsetter dermed på hver sin backplass.

Jon Knudsen er selvskreven i mål, mens John Carew nok en gang blir å finne i fronten for de norske angrepene, som forhåpentligvis blir både flere og bedre enn i forrige kamp.

Drillo fokuserte hovedsakelig på midtbanefemmeren under mandagens trening, mens Morten Fevang og Kjetil Wæhler ble satt under press i en ti minutter lang innleggssekvens ved det ene målet.

Tirsdagens trening, den siste før onsdagens kamp, er lukket for pressen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere