Gir full støtte til Solbakken

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Ståle Solbakken velger trolig tyske Köln fremfor jobben som landslagssjef. John Arne Riise bærer overhodet ikke nag.

14.05.11 12:23

Alt tyder på at Norges Fotballforbund må gå nye runder for å avklare hvem som blir norsk landslagssjef i fotball fra 1. januar neste år. Ståle Solbakken er på vei til Köln – og glipper trolig for NFF.

John Arne Riise er blant dem som følger forhandlingene rundt Solbakkens framtid spent, og ser at FC Københavns suksesstrener slites mellom to jobber.

– Det er ikke en lett posisjon han er i for øyeblikket, fastslår landslagsveteranen på sin nettblogg.

Mye tyder på at Solbakkens framtid ligger i Tyskland, og Riise forstår godt at det er vanskelig å takke nei til et eventuell tilværelse som topptrener i Bundesligaen.

– Uansett støtter jeg han hundre prosent i det valget han til slutt tar. Det viktigste er at han tenker på sin egen karriere og utvikling som trener, skriver Riise.

I påvente av en avklaring rundt Solbakken, skal sunnmøringen og hans Roma ut i to meget viktige seriekamper i Serie A. Søndag er Catania motstander på bortebane – og seier er trolig helt nødvendig dersom Riise & co. fortsatt skal ha håp om å kapre fjerdeplassen som gir mesterligaspill til høsten.

Roma er i øyelikket nummer fem i ligaen, men bare to poeng skiller opp til Udinese på plassen foran. Sistnevnte skal ut mot Cheivo borte søndag.

Om én uke avsluttes det hele med Roma-Sampdoria og Udinese-Milan.

– Slik vi ser det, har vi fortsatt en god mulighet til å klare fjerdeplassen og da gjelder det å vinne søndag, fastslår landslagsbacken.

(ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.