RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Gir full støtte til Solbakken

Sist oppdatert:
Ståle Solbakken velger trolig tyske Köln fremfor jobben som landslagssjef. John Arne Riise bærer overhodet ikke nag.

Alt tyder på at Norges Fotballforbund må gå nye runder for å avklare hvem som blir norsk landslagssjef i fotball fra 1. januar neste år. Ståle Solbakken er på vei til Köln – og glipper trolig for NFF.

John Arne Riise er blant dem som følger forhandlingene rundt Solbakkens framtid spent, og ser at FC Københavns suksesstrener slites mellom to jobber.

– Det er ikke en lett posisjon han er i for øyeblikket, fastslår landslagsveteranen på sin nettblogg.

Mye tyder på at Solbakkens framtid ligger i Tyskland, og Riise forstår godt at det er vanskelig å takke nei til et eventuell tilværelse som topptrener i Bundesligaen.

– Uansett støtter jeg han hundre prosent i det valget han til slutt tar. Det viktigste er at han tenker på sin egen karriere og utvikling som trener, skriver Riise.

I påvente av en avklaring rundt Solbakken, skal sunnmøringen og hans Roma ut i to meget viktige seriekamper i Serie A. Søndag er Catania motstander på bortebane – og seier er trolig helt nødvendig dersom Riise & co. fortsatt skal ha håp om å kapre fjerdeplassen som gir mesterligaspill til høsten.

Roma er i øyelikket nummer fem i ligaen, men bare to poeng skiller opp til Udinese på plassen foran. Sistnevnte skal ut mot Cheivo borte søndag.

Om én uke avsluttes det hele med Roma-Sampdoria og Udinese-Milan.

– Slik vi ser det, har vi fortsatt en god mulighet til å klare fjerdeplassen og da gjelder det å vinne søndag, fastslår landslagsbacken.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere