RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KJENT SKUE: En gjenganger på målstatistikken i spansk fotball presenterte seg igjen lørdag kveld.
KJENT SKUE: En gjenganger på målstatistikken i spansk fotball presenterte seg igjen lørdag kveld. Foto: Daniel Tejedor / Ap Photo / NTB scanpix

Gjett hvem som avgjorde for Real Madrid

Sist oppdatert:
Ett mål var nok for den spanske serielederen.

MÁLAGA - REAL MADRID 0-1:

Det kan bli vanskelig å hente inn Real Madrids forsprang for de argeste rivalene Atlético Madrid og Barcelona i den spanske toppdivisjonen.

Avstanden opp er kanskje ikke den største, men formen til Carlo Ancelottis mannskap tyder ikke mye på poengtap mot antatt svakere motstand.

Foruten poengtapene i innbyrdes møter med sine to sterkeste rivaler, har Real Madrid kun avgitt poeng tre ganger i denne sesongens Primera División.

Om vi ser bort fra de to ligakampene mot byrival Atlético og tapet for Barcalona på Camp Nou, er det bare i bortekampene mot Atheltic Bilbao, Osasuna og Villarreal at «Los Blancos» har mislykkes med å ta tre poeng.

Toppscorermål
Lørdag gjestet Real Madrid den et Malága-lag som ikke har i nærheten av samme slagkraft som for et bare et par sesonger siden.

Gjestene dominerte ikke nevneverdig verken på skuddstatistikk eller i ballinnehav, men klarte nok en gang å gjøre det som trengtes for å ta med seg full poengpott.

Kampens eneste mål ble scoret etter 23 minutter, og ikke overraskende var det FIFAs gullballvinner Cristiano Ronaldo som igjen vippet kampen i Real Madrids favør. Gareth Bale sto for den målgivende pasningen.

Målet var Ronaldos 25. i serien denne sesongen, og den 39. fulltrefferen i alle turneringer.

-Dette var tre veldig viktige poeng. Vi må se søndag om Barcelona greier å kutte luken igjen. Det er ti kamper igjen, og vi må spille alle som om det er den siste, sa Xabi Alonso til CanalPlus.

Trygge på topp
Tre nye poeng betyr at verken Atlético eller Barcelona kan knappe inn på serielederen poengmessig denne helga.

Real Madrid har kapret 70 poeng på sine 28 kamper, mens Atlético fortsatt er tre poeng bak med 1-0-seieren hjemme mot Espanyol lørdag. Diego Costa scoret vinnermålet ti minutter ut i andre omgang.

Barcelona, som har tapt sine to siste bortekamper mot Real Sociedad og Real Valladolid, møter Osasuna hjemme søndag ettermiddag.

Katalanerne er sju poeng etter Real Madrid før den kampen. Neste helg er det storkamp mellom Real Madrid og Barcelona i hovedstaden.

Spydspiss Karim Benzema måtte forlate banen med skade etter en halvtime av lørdagens kamp i Málaga, og kan bli en bekymring for Real Madrid før neste helgs «El Clásico».Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere