RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjett hvem som er skadet?

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Men City hevder det ikke er noe å bekymre seg for.

Owen Hargreaves (30) har jevnt og trutt gått skadet siden han kom til engelsk fotball. I 2007/2008-sesongen var Hargreaves kun på banen i fire ligakamper for Manchester United, og flere sporadiske forsøk på å gi ham spilletid ble mislykket på grunn av nye skader.

Er det noe som er synonymt med skadeproblemer, er det navnet Owen Hargreaves.

La skylden på United
I slutten av august kom beskjeden om at Uniteds naborivaler Manchester City har signert midtbanespilleren, og Hargreaves gjorde seg neppe mer populær da han i et intervju med The Guardian la skylden for skademarerittet på sin gamle klubb.

- De (Uniteds medisinske apparat) sa injeksjonsbehandlingen ville hjelpe, og at jeg ikke ville ha noen bivirkninger, men det var tydeligvis ikke tilfellet. Hvis jeg hadde visst at det skulle bli en reaksjon som den jeg fikk, ville jeg ikke ha gjort det, sier Hargreaves ifølge The Guardian.

- Jeg var en forsøkskanin for mange av de forskjellige behandlingene, sier han.

Nå er Hargreaves skadet – igjen.

- Han har ikke brutt sammen
City-spilleren har fått seg en smell i leggen, og er utilgjengelig til onsdagens ligacupkamp mot Wolverhampton.

Assistenttrener David Platt avdramatiserer det hele.

- Det er ikke noe alvorlig. Vi har scannet beinet, og det er ikke en strekk eller noe sånt. Det er ingenting å bekymre seg for, sier Platt ifølge The Mirror.

- Han har ikke brutt sammen. Hvis han hadde brutt sammen, hadde vi snakket om han er ute i flere uker. Det er ikke slik det er, sier Platt.

Hargreaves spilte 57 minutter mot Birmingham for fem uker siden, men har kun fått ett innhopp etter det, da han spilte et kvarter mot Aston Villa 15. oktober.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere