*Nettavisen* Sport.

Gjør Brann som RBK?

Foto: (FOTO: EPA/SCANPIX)

Onsdag kveld kan Brann sørge for at Norge er representert med to lag i Europa etter jul.

05.12.07 13:01

Rosenborg er allerede sikret avansement fra gruppespillet i mesterligaen. Tar de poeng borte mot Schalke 04, blir det mer mesterliga. Taper de, blir det uansett Uefa-cup.

Onsdag kveld kan også Brann sikre seg videre spill i Uefa-cupen. Slår de Basel på bortebane er saken klar. Men selv med tap lever håpet. Da må imidlertid bergenserne ha hjelp.

Følg Basel-Brann direkte fra kl. 20.45!

Trener Mons Ivar Mjelde legger ikke skjul på hva som blir oppskriften.

- Vi må sette høyresiden vår i sving direkte. Vi ser at Basel har klare svakheter på sin venstreside, og det har vi planer om å utnytte, sier Mjelde til Branns hjemmeside.

- For oss gjelder det å bevare balansen i laget. Når vi angriper, så kan vi ikke tømme oss helt bakover og etterlate oss stort rom. Vi må være kloke i måten vi spiller på. De gangene vi bestemmer oss for å angripe, så må vi gjøre det nådeløst slik som vi gjorde i Brugge og Rennes, sier Mjelde.

Se alla fakta om Branns gruppe

Brann stiller med følgende lag (4-4-2): Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Erlend Hanstveit, Olafur Bjarnason, Ramiro Corrales - Erik Huseklepp, Cato Guntveit, Jan Gunnar Solli, Petter Vaagan Moen – Thorstein Helstad, Azar Karadas

Sjekk også Nettavisens oddstips til kampen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.