RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glad for at Argentina vraker Tévez

IKKE GOD NOK? Det er tøff kamp om spissplassene i Argentinas VM-tropp. Det ser ut til å gå utover Carlos Tevez.
IKKE GOD NOK? Det er tøff kamp om spissplassene i Argentinas VM-tropp. Det ser ut til å gå utover Carlos Tevez. Foto: Luca Bruno (Ap / NTB scanpix)
Juventus-trener Antonio Conte har ingen problemer med at Argentinas landslagssjef ser ut til å vrake Carlos Tévez fra troppen til fotball-VM.

Den formsterke spissen scoret to ganger da Juventus slo Parma og tok et nytt steg mot ligagullet i serie A onsdag.

I klubblaget har Tévez vært en av drivkreftene i årets sesong, men hos landslagssjef Alejandro Sabella nyter han ikke samme tillit. Siden Sabella overtok Argentina, har ikke Tévez vært inne i troppen en eneste gang.

– Sabella har heldigvis ikke plukket ham ut. Da kan han heller være med oss og trene. Vi har allerede en rekke spillere på landslagsoppdrag, sier Juventus-trener Conte.

Riktig nok har Sabella mange spisser å velge mellom. Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero og Ezequiel Lavezzi virker å stå foran Tévez i køen. Og Italia-proffen venter ikke noen innkalling med det første.

– Jeg gjør jobben min på banen, og deretter er det opp til Sabella å bestemme om jeg skal til VM eller ikke. Jeg kan ikke plukke opp telefonen og overbevise ham. Dersom jeg ikke blir valgt, drar jeg på stranda med familien min, sier 30-åringen.

Etter onsdagens måldobbel topper Tévez scoringslista i serie A med 18 fulltreffere. Serieleder Juventus har 14 poengs luke til toer Roma. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere