*Nettavisen* Sport.

Gladmelding for Liverpool

TILBAKE: Liverpools Daniel Sturridge blir trolig klar til møtet med Chelsea.

TILBAKE: Liverpools Daniel Sturridge blir trolig klar til møtet med Chelsea. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Daniel Sturridge tilbake for de røde.

24.04.14 08:51

Søndag møtes Liverpool og Chelsea til et helt avgjørende oppgjør i Premier Leagues gullkamp. Vinner Liverpool, tar klubben et langt steg mot gullet.

De røde står med med 11 strake triumfer i ligaspillet denne våren og må nok regnes som en liten favoritt hjemme mot den skadeskutte londonklubben.

Ekstra gode nyheter for Liverpool er det at Daniel Sturridge trolig er tilbake fra skade til kampen. Spissen måtte ut med problemer mot Manchester City.

Det er lokalavisen Liverpool Echo som melder dette torsdag.

Sturridge måtte stå over møtet med Norwich sist helg på grunn av skaden. Det er en lårskade som har plaget den målfarlige landslagsspissen.

Det er ventet at Sturridge vil trene med resten av laget inn mot kampen.

Spissen har vært i storform for Liverpool denne sesongen og scoret 23 mål, alle turneringer medregnet. Sturridge kom til Liverpool vinteren 2013.

Chelsea på sin side må trolig klare seg uten keeper Petr Cech og den rutinerte stopperen John Terry. Midtbanemannen Ramires kan også gå glipp av kampen. Han risikerer straff etter en episode mot Sunderland nylig.

Også José Mourinho og hans assistent Rui Faria står i fare for å bli utestengt, men en eventuell straff for de to vil tre i kraft etter møtet på Anfield.

Mourinho har tidligere uttalt at han kan finne på å stille et «svakere» lag til møtet med Liverpool.

Liverpool topper tabellen i Premier League med 80 poeng, fem foran Chelsea og seks foran Manchester City. Sistnevnte har én kamp mindre spilt.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.