RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glazer fikk United-deadline

Sist oppdatert:
Den amerikanske forretningsmannen Malcolm Glazer har fått frist frem til 17. mai med å komme med et bud på Manchester United.

Britiske konkurranse-myndigheter kom med ultimatumet torsdag ettermiddag. Ifølge myndighetene, kommer de ikke til å utvide fristen ytterligere.

Glazer har lenge vært i samtaler med Manchester Uniteds styre for å forsøke å kjøpe klubben for omlag 9,6 milliarder kroner (800 millioner pund).

Planene om å kjøpe verdens rikeste klubb, har blitt møtt med stor motstand av Manchester Uniteds fans. Også manager Sir Alex Ferguson og Ole Gunnar Solskjær har offentlig meldt sin motstand mot Glazers oppkjøpsplaner.

Manchester Uniteds styre vurderer for tiden Glazers siste tilbud, der han er villig til å kjøpe aksjemajoriteten for 2,75 pund per aksje. Amerikaneren kom med budet 15. april.

Malcolm Glazer eier foreløpig 28,1 prosent av aksjene i Manchester United. Klubbens største aksjonærer, de irske forretningsmennene John Magnier og JP McManus, eier 28,9 prosent av aksjene i klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere