RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glazer med nytt United-bud

Sist oppdatert:
Den styrtrike amerikanske forretningsmannen Malcolm Glazer skal ha kommet med et nytt bud på rundt 800 millioner pund (omlag 9,6 milliarder kroner) på Manchester United.

Malcolm Glazer eier foreløpig 28,1 prosent av aksjene i Manchester United. Klubbens største aksjonærer, de irske forretningsmennene John Magnier og JP McManus, eier 28,9 prosent av aksjene i klubben.

I den nye oppkjøpsplanen til Glazer, vil han legge tilrette for at 240 millioner kroner blir frigjort til spillerinnkjøp. Den støttter også Manchester Uniteds planer om å utvide Old Trafford.

Manchester Uniteds styre vil etter det BBC Sports erfarer bruke minst én uke på å vurdere oppkjøpsplanen før de vil gi et svar til sine aksjonærer.

Ifølge BBC Sports News er Glazer klar til å betale tre pund per aksje for å overta eierskapet i klubben. Torsdag kveld var Manchester Uniteds aksjer verdt 2,75 pund.

Manchester Uniteds styreformann David Gill har tidligere uttalt at å betale tre pund per aksje er en «fair» pris for å diskutere forretninger.

Glazers planer om å overta eierskapet i Manchester United har møtt stor motstand hos fansen, og flere ulike grupperinger blant Old Trafford-klubbens supportere jobber for å unngå at amerikaneren skal kjøpe klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere