Gå til sidens hovedinnhold

- Gleder meg som en unge

John Carew gleder seg enormt til å spille under Åge Hareides ledelse på det norske landslaget. Hareide håper å få med Roma-spissen allerede i mars.

Landslagstrener Åge Hareide var torsdag i samtaler med John Carew og Roma-trener Fabio Capello om Carews framtid på det norske landslaget. Nå tyder alt på at Carew gjør comeback på landslaget i mars.

- Jeg gleder meg som en unge. Nå skal ting bli annerledes - jeg ser virkelig fram til dette, sa John Carew til TV 2 etter møtet med den nye landslagstreneren.

Også Fabio Capello er positiv til at Carew skal tilbake på landslaget, fortalte Hareide til TV 2. Hareide understreker at han anser det som viktig at lørenskoggutten blir med på landskampene i mars, april og juni.

Ønsker stjerner velkommen

- Stjerner skal få lov til å være stjerner, fastlo Åge Hareide til TV 2-sporten.

Carews agent Per A. Flod var meget fornøyd med at Hareide tok turen til Roma, og lagt "slagene i Drammen" bak seg.

- Vi er nå ferdig med slagene i Drammen. Hareide kom med nyttig informasjon, og det var viktig at Norge nå er klar igjen for å spille for Norge igjen, sier Flod til TV 2 Nettavisen.

Uklart med Semb

- Kommer nå John Carew til å oppklare "slagene i Drammen" med tidligere landslagssjef Nils Johan Semb?

- Nei, det har vi ikke snakket om enda. Carews fokus er nå på sesongen 2004 og gjøre det best mulig på landlaget, sier Per A. Flod.

Det vikigste spørsmålet som gjenstår nå blir dermed hvordan resten av de norske landslagsspillerne reagerer på å få Carew tilbake i troppen.

Ønsker du Carew tilbake på landslaget? Si din mening i kommentarfeltet under.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken