Gleder seg til Liverpool-retur

Foto: FILIPPO MONTEFORTE (Afp)

Ryktene om at jeg ikke vil tilbake til England, er sterkt overdrevet, hevder solbaderen Alberto Aquilani.

Alberto Aquilani (26) insisterer at han vender tilbake til Liverpool med «stor entusiasme» etter at det ble klart at det ikke blir noe av den permanente overgangen til Juventus.

- Det er ingen problem for meg å returnere til Liverpool. Jeg reiser tilbake med stor entusiasme. Det er ikke sant at jeg ikke ønsker å reise tilbake til England, sier Aquilani til italienske Sky.

Skademareritt
26-åringen, som straks fyller 27, signerte for Liverpool under Rafael Benitez i 2009. Han skulle være stedfortrederen til Xabi Alonso som dro til Real Madrid. Et skademareritt førte til at han kom skjevt ut i forhold til å fylle akkurat den rollen på Anfield.

Med en spiller som ikke leverte det klubben hadde forventet – med en kontrakt ut 2014 – så ikke Liverpool noen annen utvei enn å låne ham ut til Juventus. Der har han i og for seg gjort sine saker tilfredsstillende, selv om Juventus ikke maktet bedre enn sjuendeplass i Serie A.

Ønskes velkommen
Liverpool-manager Kenny Dalglish har tidligere uttalt at han ser fram til å få Aquilani tilbake i Liverpool.

- Når folk prater om neste sesong, er jeg overrasket over at de ikke nevner Alberto. Alle ser ut til å ha glemt ham. Jeg vet han har gjort det bra i Juventus denne sesongen. Når låneavtalen hans utløper kommer han tilbake til Liverpool og kan være en viktig bidragsyter for neste sesong, uttalte Dalglish i slutten av april. (ANB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.