Glem denne mannen, Sir Alex

Foto: Giuseppe Cacae (AFP/Scanpix)

Wesley Sneijder blir ikke Manchester United-spiller.

29.10.10 08:54

Mange har siklet etter Wesley Sneijders underskrift – og tjenester på banen. Manchester United-manager Alex Ferguson har stått først i køen av beilere.

Men hvis den nederlandske ballvirtuosen kommer til Old Trafford de neste årene, er det for å score mot Manchester United.

Ny kontrakt
26-åringen har nemlig satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med sin nåværende klubb, Inter. Den nye kontrakten gjør ham til Inter-spiller ut 2014/15-sesongen.

Det bekrefter klubben på sin hjemmeside, ifølge Sky Sports.

- Sneijder ble en nøkkelspiller for Inter i fjor, vil være det igjen i år og i mange år framover, sier klubbpresident Massimo Moratti – som ga sin største stjerne en ny og bedre kontrakt til tross for at nederlenderen allerede hadde en avtale som strakk seg til sommeren 2013.

Overflødig i Madrid
Wesley Sneijder scoret 44 mål på 127 kamper i Ajax, før ferden gikk til Real Madrid i 2007. Der ble han bare i to sesonger før han ble solgt unna for å gjøre rom for nye stjerner.

At han fikk gå til inter sommeren 20+9, er det nok mange som ergrer seg over. For Sneijder sto fram som den beste spilleren på Inter-laget som gikk helt til topps i Champions League sist sesong, under ledelse av nåværende Real-trene Jose Mourinho.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag