RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars Poulsen (AP/Scanpix)

Glem Hamburg, Ståle!

Sist oppdatert:
Den tyske klubben har funnet sin nye trener. Og han er ikke norsk.

De siste ukene har Norges påtroppende landslagstrener, Ståle Solbakken, blitt satt i forbindelse med en eventuell jobb i tyske Hamburg.

Nordmannen har vært en av flere kandidater som har blitt nevnt. Også Michael Laudrup og Morten Olsen har ifølge dansk og tysk presse vært aktuelle for jobben.

Ryktene rundt at den norske treneren skal ha vært en mulig kandiat, har også ført til en rekke diskusjoner her hjemme i Norge, om hvorvidt Solbakken egentlig ønsker å ta over landslaget.

FC København-treneren, som nylig gikk til anskaffelse av agent, har likevel hele veien vært klar på at han vil respektere avtalen med Norges Fotballforbund.

Mandag kveld ble det også meldt at Hamburgs danske direktør, Frank Arnesen, har valgt å la Michael Oenning fortsette som hovedtrener i klubben, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Det er ventet at alle detaljer rundt avtalen vil være avklart i løpet av kort tid. Dermed blir Hamburg neppe en aktuell klubb for Solbakken med det første.

Oenning har hatt det midlertidige ansvaret for Hamburg, etter at Amin Veh fikk fyken som en følge av stortapet mot Bayern München i slutten av mars.

45-åringen kom til Hamburg som assistenttrener for nettopp Veh i fjor, og har tidligere hatt diverse trenerjobber i FC Nürnberg, Bochum, Wolfsburg og Borussia Mönchengladbach.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere