RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KLAR FOR QPR: Glenn Hoddle.
KLAR FOR QPR: Glenn Hoddle. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)

Glenn Hoddle klar for QPR

Harry Redknapp får hjelp av Englands tidligere landslagstrener.

Queens Park Rangers bekrefter på sin nettside at den tidligere landslagstreneren Glenn Hoddle er ansatt som en del av trenerapparatet i londonklubben.

Hoddle vil jobbe sammen med Kevin Bond og Joe Jordan under manager Harry Redknapps ledelse.

- Jeg er skikkelig fornøyd med å få inn Glenn. Jeg har vært svært heldig de siste årene, som har hatt Steve Cotterill, Steve McClaren og Wally Downes jobbende med oss. De gjorde en fantastisk jobb her. Glenn vil bli fenomenal. Han har en briljant kunnskap om sporten og vil være fantastisk på treningsfeltet, sier Redknapp til QPR.co.uk.

Hodde var i sine aktive dager en fabelaktig playmaker for Tottenham Hotspur. Han har managererfaring fra Swindon, Chelsea, Southampton, Tottenham og Wolverhampton, samt Englands landslag.

- Jeg er virkelig glad for å takke ja til Harrys tilbud om å komme hit og jobbe sammen med ham, Kevin og Joe. Etter opprykket i fjor er det første målet for QPR å beholde plassen i Premier League og jeg gleder meg til å bidra til at vi skal klare det, sier Hoddle.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere