*Nettavisen* Sport.

Glimt kan sette en rekord det er umulig å slå

Foto: Tom Melby (an.no)

- Vi er innstilt på å ofre oss skikkelig.

12.10.13 15:36

Jan Halvor Halvorsen er fast innstilt på å følge opp Bodø/Glimts tomålstap mot Fredrikstad med seier mot Ranheim.

- Vi gleder oss, og vi er innstilt på å ofre oss skikkelig for å vinne den 14. hjemmekampen på rad, forsikrer treneren til an.no.

Denne saken er levert av Avisa Nordland.

Vel vitende om at bare to hjemmekamper gjenstår – og at Glimt med seier i dem begge vil sette en uslåelig rekord. En hel sesong uten å avgi poeng på hjemmebane kan i beste fall kopieres.

Fornøyd med FFK-kampen
Halvorsen er for øvrig meget godt fornøyd med kampen Bodø/Glimt spilte borte mot Fredrikstad mandag. Til tross for at den ga heller magert med poeng.

- Jeg er veldig fornøyd med gjennomføringen vår mot FFK. Både med spillestil, og med at vi skapte 5-6-7 store sjanser. Vi ble snytt for straffe, og fikk et billig straffespark imot. Min oppgave er å fokusere på spillestil og hva vi presterer – selv om resultatet ikke alltid står i stil, forklarer Halvorsen.

Siden den kampen har Bodø/Glimt hatt en god treningsuke. Skal vi tro Halvorsen er de fast bestemt på å avslutte sesongen med stil, selv om eliteseriekontrakten allerede er sikret.

Kniven på strupen
Fire kamper gjenstår for Glimt, som etter søndagens møte med Ranheim har igjen Kristiansund borte, Kongsvinger hjemme og Stabæk borte.

- Vi møter lag med kniven på strupen hver helg – enten i bunnen av tabellen eller i toppen, konstaterer Halvorsen.

Ranheim havner i sistnevnte kategori. Trønderne ligger for øyeblikket an til å få spille kvalik om eliteseriebillett, men få poeng skiller ned til utfordrerne.

- Vi har aldri lette kamper, men gleder oss veldig til å spille foran eget publikum. Jeg håper det kommer mange også søndag, og at lagets «tolvte mann» gir spillerne velfortjent støtte også i de siste hjemmekampene. Guttene har gjort en fantastisk sesong. Og publikum har vært fantastisk, sier Halvorsen.

Gratulerer Grand
Han disponerer en stor tropp foran møtet med Ranheim, og gleder seg over at Morten Ågnes Konradsen er disponibel igjen etter skaden han pådro seg i tjeneste for G17-landslaget i september. Ingen Glimt-spillere soner karantene.

Midt i egen suksess, vet også Glimt-treneren å sette pris på at et annet Bodø-lag har rykket opp til øverste nivå i norsk fotball.

- Jeg gratulerer Grand så mye med opprykket!

Les flere saker fra Avisa Nordland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.