Glimt-seier over tabelljumbo Sandefjord

MER JUBEL: Bodø/Glimt tok en ny seier da Sandefjord kom på besøk søndag.

MER JUBEL: Bodø/Glimt tok en ny seier da Sandefjord kom på besøk søndag. Foto: Mats Torbergsen (NTB scanpix)

Sendte gjestene nærmere nedrykk.

20.09.15 20:44

BODØ/GLIMT -SANDEFJORD 2-1:

Bodø/Glimt slo bunnlaget Sandefjord 2-1 søndag. Mål av Brede Moe og Henrik Furebotn sørget for at gultrøyene tok sin femte hjemmeseier på rad.

Det tok bare tre minutter før Moe sendte hjemmelaget i føringen. Trond Olsen slo ballen inn i feltet hvor flere spillere kriget om ballen. Sandefjord klarte ikke klarere, og fra rundt tre meter kunne Moe bredside ballen i mål.

Elleve minutter inn i kampen var Bodø/Glimt nær ved å doble ledelsen, men en heading fra Alexander Sørloth ble litt for høy og traff tverrliggeren. Seks minutter senere utlignet gjestene med et lekkert skudd av Geir Ludvig Fevang fra utkanten av sekstenmeteren.

- Vi er ikke gode nok i dag. Vi skaper noen ålreite sjanser og spiller brukbart innimellom, men vi er dårlige bakover, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen til CMore etter kampen.

- Det var en fortjent seier til Glimt, fortsatte Bohinen, før han kom med en kort analyse av hva det var som skapte størst problemer søndag:

- Vi henger ikke godt nok sammen, og Glimt får mye plass spesielt sentralt. Og der er (Alexander) Sørloth den store forskjellen.

Muligheter
Begge lag kom til flere gode sjanser før pause, men det ville seg ikke helt. Kjell Rune Sellin bommet da han umarkert fikk ballen foran mål etter 37 minutter.

Tre minutter senere var det Kristian Brix som på motsatt banehalvdel fikk en stor mulighet. Etter å ha blitt spilt alene gjennom prøvde han å plassere ballen under Sandefjord-keeper Jakob Busk, men målvakta fikk avverget scoring.

Tre minutter før pause fikk hjemmelaget nok en stor mulighet, denne gang var det Fitim Azemi som fikk skuddforsøket sitt stoppet av gjestenes sisteskanse.

Nedrykk
19 minutter før slutt avgjorde Henrik Furebotn kampen, og sørget for at Sandefjord gikk på sitt fjerde tap på rad.

En lang ball ble slått mot Sørloth foran mål. Trønderen stusset den videre til Furebotn som var på løp. Alene med Busk gjorde han ingen feil, og fastsatte sluttresultatet til 2-1. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.