Glimt tok Molde-skalp

SCORET: Bodø/Glimts Zarek Valentin (t.h.) setter inn 0-1 i duell med Knut Olav Rindarøy i eliteseriekampen mellom Molde og Bodø/Glimt på Aker Stadion.

SCORET: Bodø/Glimts Zarek Valentin (t.h.) setter inn 0-1 i duell med Knut Olav Rindarøy i eliteseriekampen mellom Molde og Bodø/Glimt på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Bodø/Glimt fortsetter seiersrekken.

18.07.15 20:06

MOLDE - BODØ/GLIMT 1-2:

Mål av Zarek Valentin og Morten Konradsen i den første omgangen var det Bodø/Glimt trengte for å kapre tre poeng mot Molde på Aker Stadion lørdag kveld.

Martin Linnes satte inn reduseringen for Molde like før pause, men de regjerende seriemesterne maktet ikke å komme nærmere poeng på eget gress.

Dermed tok de gulkledd sin fjerde strake tippeligaseier på rad. Det inkluderer også Vålerenga og Rosenborg.

- Fire på rad er helt fantastisk. Det er strålende. Jeg er utrolig stolt av gutta, de ofrer seg, sa Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til C More etter kampen.

Godt bortelag
Bodø/Glimt tok et grep om kampen fra start, og hjemmelaget slet med de raske overgangene til gjestene fra nord.

Etter 21 minutter kom også den første scoringen i kampen. Fitim Azemi kom seg forbi et par Molde-spillere før han slo inn mellom forsvarsfireren til vertene. Der kom Valentin i et flott driv og dunket ballen forbi Ethan Horvath.

En drøy halvtime ut i oppgjøret økte bortelaget ledelsen. Henrik Furebotn sendte ballen videre til Konradsen, som fikk tid og rom av et passivt Molde-forsvar. Midtbanespilleren klinket til og lærkula lurte seg inn forbi hjemmelagets sisteskanse.

Reduserte
Rett før pause utlignet Martin Linnes for Molde. Backen tok med seg ballen inn til 16-meterstreken før han fikk plassert ballen helt nede i hjørnet.

Begge lag hadde flere gode muligheter til å sette inn flere scoringer i den andre omgangen, men omgangen endte målløs. Dermed gikk de regjerende seriemesterne på et nytt tap, og veien opp til Rosenborg er fremdeles elleve poeng. Trønderne har også én kamp mindre spilt.

Bodø/Glimt har på sin side klatret opp på en niendeplass på tabellen, og er kun fem poeng bak Molde.

Rødt kort
Rett før fulltid ble flere av Molde-spillerne svært frustrerte på flere avgjørelse gjort av kampleder Tom Harald Hagen.

Først pratet Molde-kaptein Vegard Forren på seg et gult kort, før Harmeet Singh pratet på seg to gule kort i en situasjon like etter. Dermed ble det en tidlig dusj på den tidligere Vålerenga-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.