RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glimt utelukker Mini

Sist oppdatert:
Bodø/Glimt er forundret over at Jahn Ivar «Mini» Jakobsen lanserer seg som ny trener på Aspmyra.

De avskriver TV 2s fotballekspert allerede før trenerjakten har startet. Mini sa torsdag til flere medier at en jobb i Glimt kunne bli starten på en trenerkarriere.

Vil ikke spekulere
Men Glimt vil i utgangspunktet ikke spekulere i trenerspørsmålet før etter den livsviktige kvalifiseringskampen mot Kongsvinger lørdag, men har likevel registrert at Mini har lansert seg selv som kandidat.

Sportslig leder, Tor-Ove Falch, går langt i antyde at Mini ikke er noen potensiell kandidat til trenerjobben neste sesong.

- Etter det jeg så på TV igår, så fikk jeg inntrykk av at Mini ikke gikk med en trener i magen, sier Falch til TV 2 Nettavisen.

- Mini har jo verken trenerutdanning eller trenererfaring, understreker han.

Snakker etter KIL-kampen
Først etter kampen mot Kongsvinger lørdag starter Aspmyra-klubben jakten på Øystein Gåres etterfølger. Gåre trakk seg som trener tirsdag, og går tilbake til jobben som spillerutvikler i klubben neste sesong.

- Etter kampen lørdag begynner vi å diskutere trenerspørsmålet neste sesong. Vi ønsker ikke å si noe om dette nå, sier Falch videre.

Da TV 2 Nettavisen tidligere denne måneden spurte Mini om han kunne tenke seg å overta Rosenborg etter Ola By Rise, svarte den frittalende fotballeksperten følgende:

- Jeg tror nok ikke jeg har de forutsetningene som skal til for å bli trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere