RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God Nordtveit i storseier

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Og Joshua King debuterte da Borussia Mönchengladbach inntok tabelltopp.

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH - WOLFSBURG 4-1:

Borussia Mönchengladbach har fått en fantastisk start på bundesligasesongen.

I den første serierunden tok Mönchengladbach en sterk 1-0-seier borte mot Bayern Munchen, men måtte ta til takke med ett poeng hjemme mot Stuttgart i forrige runde.

Sterk seier
Fredag kveld ble det igjen seier til hvittrøyene.

Håvard Nordtveit & co gjorde en fantastisk kamp og vant 4-1 hjemme mot Wolfsburg.

Nå topper de dermed tabellen med sine syv poeng, men har én kamp mer spilt enn de andre lagene. Dermed har klubben fått sin beste start på en bundesligasesong på 16 år.

Marco Reus var kampens store spiller, og scoret to mål. Reus blir nevnt som en mulig mann for flere toppklubber i Europa, og la neppe noen demper på de spekulasjonene med fredagens oppvisning.

God landslagssøknad
Håvard Nordtveit spilte 90 minutter som midtstopper, og gjorde en god figur for hvittrøyene. Nordmannen bidro med flere gode taklinger, og vant omtrent alle dueller med Wolfsburgs angripere.

En god søknad før landslagstroppen til kampene mot Island og Danmark tas ut på mandag.

Norske Joshua King ble nylig hentet på lån til Borussia Mönchengladbach fra Manchester United, og ble byttet inn til sin debut fem minutter før slutt. King klarte ikke å utrette noe på de få minuttene han fikk på banen, og kampen endte altså 4-1 til Borussia Mönchengladbach.

Nå venter en tøff bortekamp mot Schalke for de to nordmennene og Borussia Mönchengladbach, og den kampen spilles 28. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere